Ξέρουμε πού και πότε κάνει πρεμιέρα το Έτερος Εγώ: Νέμεσις (2024)

Ξέρουμε πού και πότε κάνει πρεμιέρα το Έτερος Εγώ: Νέμεσις (1)

Μετά την κυκλοφορία των "Αόρατων", η Cosmote TV αποφάσισε να βάλει τέλος στην αναμονή μας και να προβάλλει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης και τελευταίας σεζόν του δημοφιλούς "Έτερος Εγώ" με τίτλο Νέμεσις. Αυτήν τη φορά, επέλεξε ως "ορμητήριο" το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, του οποίου τελεί επί 7η συνεχή χρονιά ως ο μεγάλος χορηγός. Ησημαντικότερηκινηματογραφικήδιοργάνωσητης χώρας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έως και τηνΚυριακή 13 Νοεμβρίου, φιλοξενείσυνολικά 199 μεγάλου μήκους και 68 μικρού μήκους ταινίες, ενώ 93 από αυτές θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής του πλατφόρμας στο https://online.filmfestival.gr/.

Η ειδική πρώτη προβολή

Στο πλαίσιο λοιπόν του Φεστιβάλ,έχει προγραμματιστεί και η ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου του "Έτερος Eγώ: Νέμεσις", την Πέμπτη 10/11 στις 22:00 με ελεύθερη είσοδο ύστερα απόέκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ. Θα πρότεινα να σπεύσετε - αν δεν το έχετε κάνει ήδη- διότι πρόκειται για μία αίθουσα (Τώνια Μαρκετάκη), με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Ξέρουμε πού και πότε κάνει πρεμιέρα το Έτερος Εγώ: Νέμεσις (2)

Δεδομένου του ότι spoilers ή παραπάνω στοιχεία πέρα από τη συμμετοχή του Γιάννη Μπέζου στο ρόλο του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και τη guest εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου, είναι απόλυτα δικαιολογημένο να περιμένουν όλοι να δουν πώς επέλεξανοι Σωτήρης Τσαφούλιας και Κατερίνα Φιλιώτου να βάλουν τέλος στη σειρά που έμελλε να επαναφέρει την ελληνική μυθοπλασία στο σωστό δρόμο.

>Διάβασε ακόμη: Ο Γιάννης Μπέζος είναι αλλού

Αξίζει να σημειωθεί ότι ηCosmote TV θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο για το Ειδικό Βραβείο της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής για την Καλύτερη Σκηνοθεσία "Χάλκινος Αλέξανδρος", που θα διεκδικήσουν οι ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος.

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τις δράσεις του 63ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, εδώ.

Ακολούθησε το Esquire στοFacebook, τοTwitterκαι τοInstagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ξέρουμε πού και πότε κάνει πρεμιέρα το Έτερος Εγώ: Νέμεσις (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5438

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.