Vacature Ergonomisch Adviseur bij Health2Work (2024)

Wat is jouw opdracht?

De werkdruk en het personeelstekort in de zorg neemt steeds verder toe. Daar komt bij dat we naar schatting 15% minder productief zijn door een onjuiste houding of werkplek. Dit werkt niet mee aan de gezonde en vitale wereld waar wij met elkaar naar streven en het komt onze productiviteit en ons (werk)geluk niet ten goede.

AMBITIE


Door het verminderen van fysieke belasting en het leveren van goed materiaal, verbetert Health2Work de productiviteit en (mentale) gezondheid van medewerkers en cliënten. Goed luisteren naar de opdrachtgever, werknemer en cliënt zorgt voor de meest effectieve oplossingen. Daarom is zij de grootste speler op het gebied van ergonomie in Nederland. Voor iedereen, in elke levensfase. De focus ligt op de kantoor- en zorgomgeving, het onderwijs en industrie. Passie, energie en innovatie staan hierbij centraal.

OPDRACHT
Om dit te bereiken, zoekt Health2Work een Ergonomisch Adviseur voor regio Zuid-Nederland. Jij gaat ervoor zorgen dat de productiviteit en gezondheid bij klanten wordt verbeterd door het vinden en aanbieden van de best passende Health2Work oplossing! Jouw focus ligt op de business unit zorg en je bent veelal de rechterhand van klanten waaronder arbo adviseurs, HR en ergotherapeuten. Je weet bestaande relaties verder te verstevigen en vanuit deze positie groei te realiseren.

Na 1 jaar
Heb je fysieke belasting voor talloze mensen verminderd, waardoor hun productiviteit en gezondheid is toegenomen. Door het toepassen van actie, passie en visie heb jij jouw rayon een boost gegeven!

Wat krijg je er voor terug?

Vacature Ergonomisch Adviseur bij Health2Work (1)
  • De kans om het verschil te maken; jij helpt mensen productiever en gezonder te zijn
  • Een zelfstandige functie waarbij je de vrijheid krijgt om zelf te bepalen hoe je zaken aanpakt
  • Een stimulerende, groeiende organisatie met informele werksfeer en de cultuurwaarden: positiviteit, vertrouwen en communicatie
  • Ruimte voor jouw ontwikkeling; denk aan een opleidingsbudget en het leren van klanten en collega's
  • Marktconform salaris met goede aanvullende voorwaarden en een auto, telefoon en laptop van de zaak
  • Uiteraard een ergonomische thuiswerkplek die van alle gemakken is voorzien

Hoe ga je het aanpakken?

Een dag binnen Health2Work is nooit hetzelfde. Het ene moment geef je een advies over het gezond uitvoeren van een transfer in de zorg omgeving, het andere moment zorg je voor de transitie van een huiskamer naar een thuiskantoor. De gemene deler is altijd: het creëren van gezonde werkplekken.

ZUID-NEDERLAND
Het grootse gedeelte van je tijd ben je druk met het bezoeken en beheren van klanten. Health2Work is al sterk vertegenwoordigd in het ergonomisch kantoormeubilair. Aan jou de belangrijke taak om ook de zorg producten verder te introduceren binnen jouw rayon. Jouw energie, enthousiasme en gestructureerde manier van werken zorgen ervoor dat de naamsbekendheid van Health2Work en het aantal ergonomische werkplekken groeit!

INTERESSE

Jij kenmerkt jezelf als positief, communicatief en zelfstandig. Jouw manier van verkopen laat zich het beste typeren als consulterend. Je bent oprecht geïnteresseerd in het welzijn van de client of medewerker en weet hoe je hier de beste oplossing bij vindt. Je draait je hand niet om voor een complex vraagstuk om iemand weer gezond aan het werk te krijgen. Maar je bent ook niet schuw om een groter project op te pakken en bijvoorbeeld een volledig dynamisch kantoor in te richten. Je bent veelal de rechterhand van onze klanten waaronder arbo adviseurs, ergotherapeuten, zorgmanagers en andere specialisten. Als het gaat om de verkoop van kantoormeubilair heb je vooral te maken met facility managers, arbo adviseurs, HR, directie, ICT en inkoop.

NICE TO KNOW

Je krijgt een uitgebreid onboardingstraject om Health2Work, het portfolio en de markt te leren kennen, waarbij praktijkervaring centraal staat. Je werkt samen met een team van 10 Ergonomisch Adviseurs. Je rapporteert aan Floris Lindeman, Commercieel Directeur.

Vacature Ergonomisch Adviseur bij Health2Work (2)

Waar ga je dit doen?

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen.

Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Wat breng je daarvoor mee?

  • Enthousiasme, energie, pit en heel veel zin om van deze job een succes te maken
  • Hbo werk- en denkniveau en je bent woonachtig in regio Midden- of Zuid-Nederland
  • Commerciële affiniteit en drive; je weet behoefte feilloos in de schatten en wilt hier steeds beter in worden
  • Je bouwt makkelijk met iedereen een succesvolle relatie op waardoor projecten 'gegund' worden
  • Resultaatgericht; jij snapt waarom een ergonomische omgeving van essentieel belang is voor jouw klant en welke doelen hij/zij hierdoor behaalt
Vacature Ergonomisch Adviseur bij Health2Work (4)

Heb je interesse?

Referentienummer:
H2W221
Specialisme:
Sales
Standplaats / rayon:
Regio: Zuid-Nederland

Reageer snel! Wie weet drinken wij binnenkort samen een kop koffie.

Heb je eerst nog vragen? Mail, app of bel gerust met Carlijn. Neem ook alvast een kijkje op www.health2work.nl.

Vacature Ergonomisch Adviseur bij Health2Work (5)
Vacature Ergonomisch Adviseur bij Health2Work (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 5355

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.