USPS-tracking - Volg het USPS internationale pakket (2024)

Hoe kan ik mijn USPS-pakketten volgen?

Er zijn twee hoofdopties voor het monitoren van pakketten die via USPS worden verzonden: trackingplatforms van derden en de officiële website of mobiele app. Als u ervoor kiest om een trackingtool van derden te gebruiken, is AfterShip Tracking Page een handige keuze. Aan de andere kant kunt u ook gebruik maken van de officiële kanalen van USPS. De website van de USPS-trackingservice biedt drie verschillende methoden om USPS-pakketten te volgen. Samenvattend zijn dit de volgende methoden:

  • Volg USPS-pakketten met AfterShip-trackingpagina
  • Volg USPS-pakketten op de officiële website
  • Hoe USPS Priority Mail volgen
  • Andere manieren om uw USPS-pakketten en e-mails te volgen

Volg USPS-pakketten met AfterShip Tracking Page

  1. Vind uw trackingnummer: raadpleeg eenvoudigweg de e-mails of bevestigingsberichten die u heeft ontvangen bij het plaatsen van uw bestelling. Normaal gesproken zal de rederij of online verkoper u dit nummer verstrekken.
  2. Bezoek de AfterShip Tracking-pagina: Met slechts één klik kunt u moeiteloos pakketten van talloze rederijen volgen.
  3. Voer uw trackingnummer in: Voer op de trackingpagina uw USPS Certified Mail-trackingnummer in en klik op de knop Track;
  4. Trackinginformatie bekijken: Na enkele ogenblikken geeft de website de huidige status van uw pakket weer, inclusief de laatst bekende locatie en de geschatte leverdatum.

Volg USPS-pakketten op de officiële website

  1. Toegang tot de officiële website: Navigeer naar de officiële website van USPS en zoek het trackinggedeelte. Hier kunt u gemakkelijk uw trackingnummer invoeren.
  2. Voer uw trackingnummer in: Om de voortgang van uw pakket effectief te kunnen volgen, is het van cruciaal belang om het trackingnummer onmiddellijk bij de verkoper op te vragen zodra deze uw artikel via USPS heeft verzonden.
  3. Start tracking: Klik eenvoudig op de knop Track nadat u uw USPS-trackingnummer hebt ingevoerd. Deze actie leidt u onmiddellijk naar een speciale pagina met uitgebreide informatie over de huidige status van uw pakket.
  4. Blijf op de hoogte van de pakketstatus: Op de trackingpagina vindt u actuele logistieke informatie over uw zending. Deze waardevolle gegevens omvatten de precieze locatie van uw pakket, de verzendgeschiedenis, de geschatte leverdatum en eventuele vertragingen die mogelijk zijn opgetreden tijdens het transport.

Wat volgt is een diagram om u te helpen het hele proces beter te begrijpen.USPS-tracking - Volg het USPS internationale pakket (1)

Hoe u USPS Priority Mail kunt volgen

Priority Mail is een snelle en kosteneffectieve pakketbezorgservice in de VS. Het garandeert een snelle levering binnen 1-3 dagen naar elke bestemming. USPS Tracking wordt gratis aangeboden bij Priority Mail-zendingen.

  1. Gebruik onze AfterShip Tracking Page voor een snelle en veilige zoektocht.
  2. Bezoek de officiële website van USPS en voer uw trackingnummer in, zonder speciale tekens.

Uw verzendgegevens verschijnen in de zoekresultaten. Als u uw trackingnummer kwijt bent, ga dan naar het dichtstbijzijnde postkantoor en vraag het aan.

Andere manieren om uw USPS-pakketten en e-mails te volgen

Per sms: stuur een bericht met uw trackingnummer naar 28777 (2USPS). Via smartphone: download de USPS Mobile-app voor iPhone en Android.* Telefonisch: Ga naar Contact USPS voor het telefoonnummer en de openingstijden. Voor TDD/TTY belt u 1-800-877-8339. Geautomatiseerde informatie is 24/7 beschikbaar.

USPS-trackingnummer

USPS-tracking is afhankelijk van een specifiek trackingnummer om u op de hoogte te houden van de reis van uw pakket totdat het wordt afgeleverd.

Waar kan ik mijn USPS-trackingnummer vinden?

  • Postkantoor verzendbewijs;

  • Verkoopbewijs van het postkantoor als u een verzekering heeft afgesloten;

  • Email-bevestiging van USPS.com als u via hun website heeft verzonden;
  • Shipping bevestigingsmail van een online verkoper;
  • Het onderste verwijderbare gedeelte van uw USPS-trackinglabel.

Hoe ziet mijn trackingnummer eruit?

Hier zijn enkele voorbeelden van USPS-trackingnummerformaten:

*USPS-trackingnummer: 9400 1000 0000 0000 0000 00 Prioriteitsposttrackingnummer: 9205 5000 0000 0000 0000 00**Gecertificeerd trackingnummer voor post: 9407 3000 0000 0000 0000 00* Ophalen bij aflevering in wachtstand voor ophalen Trackingnummer: 9303 3000 0000 0000 0000 00Global Express gegarandeerd trackingnummer**: 82 000 000 00 Priority Mail Express Internationaal trackingnummer: EC 000 000 000 VS*Priority Mail Express trackingnummer: 9270 1000 0000 0000 0000 00 of EA 000 000 000 US* Internationaal trackingnummer van Priority Mail: CP 000 000 000 VS

USPS-trackingstatussen

StaatBeschrijving
BezorgdHet pakket is op de aangegeven locatie afgeleverd.
Op doorreisHet pakket wordt momenteel verwerkt of vervoerd naar het leverende postkantoor.
Aangekomen bij USPS FaciliteitHet pakket is ter verwerking aangekomen bij een USPS-faciliteit.
Vertrokken USPS FaciliteitHet pakket heeft een USPS-faciliteit verlaten op weg naar zijn bestemming.
Klaar voor bezorgingHet pakket is klaargemaakt voor bezorging en wordt vandaag door een vervoerder afgeleverd.
Op weg naar USPSHet pakket is bij een verzendpartner of onderweg naar een USPS-faciliteit voor verwerking en bezorging.
Onvoldoende adres/geen dergelijk nummerHet pakket wordt geretourneerd vanwege een onvolledig of onjuist adres.
Geen toegang tot afleverlocatieLevering was om verschillende redenen niet mogelijk en er zal de volgende werkdag een nieuwe poging worden gedaan.
Kennisgeving achtergelaten (geen geautoriseerde ontvanger beschikbaar)Er is een handtekening nodig, maar er was niemand aanwezig. Er zijn mogelijkheden voor herbezorging of afhaling.
Beschikbaar voor afhalenHet pakket kan tijdens kantooruren worden opgehaald bij het plaatselijke postkantoor.
Shipping-label gemaakt, USPS in afwachting van itemEr is een verzendlabel aangemaakt, maar het pakket is nog niet ontvangen door USPS.
Aangekomen op postkantoorHet pakket is aangekomen bij het plaatselijke postkantoor van de ontvanger en wordt klaargemaakt voor bezorging.
USPS in bezit van itemUSPS heeft het pakket ontvangen en verwerkt het voor transport.
Doorgestuurd/Doorgestuurd VerwerktHet pakket wordt voor bezorging doorgestuurd naar een ander adres of het juiste postkantoor.
Nieuwe bezorging gepland/herinnering voor het plannen van een nieuwe bezorgingEr wordt een nieuwe bezorging gepland of er wordt een herinnering verzonden om een nieuwe bezorging te plannen.
Leveringsstatus niet bijgewerkt/in afwachting van leveringsscanEr is geen update van de bezorgstatus geregistreerd binnen 18 uur na de status 'Bezorgd'.
Kennisgeving achtergelaten (geen beveiligde locatie beschikbaar)De vervoerder kon geen veilige plek vinden om het pakket achter te laten en terug te sturen naar het postkantoor.
Gehouden op het postkantoor, op verzoek van de klantHet pakket wordt op verzoek van de klant bewaard op het plaatselijke postkantoor.
Verzending ontvangen, pakketacceptatie in behandelingEen postbedrijf heeft een container met meerdere pakketten ontvangen, maar de individuele verwerking is nog niet gestart.

Typen Amerikaanse postdiensten

USPS biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  1. Mail & Shipping Services: omvat alle post- en verzendopties voor binnenlandse bezorging. Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan diensten, zoals First-Class Mail, Marketing Mail, Periodieken, Media Mail, Pakketdiensten, Priority Mail en USPS Retail Ground.
  2. Internationale Shipping-services: gespecialiseerde services die specifiek zijn ontworpen voor internationale verzending, waaronder Global Express Guaranteed, Priority Mail Express International, Priority Mail International, First-Class Package International Service en Airmail M-Bags. Deze diensten bieden snelle en betrouwbare levering naar bestemmingen over de hele wereld.
  3. Zakelijke Shipping-services: biedt verschillende services gericht op bedrijven, waaronder de Premium-doorstuurservice, Every Door Direct Mail, postbus- en straatadressering en Click-N-Ship. Met deze services kunnen bedrijven hun post- en verzendbehoeften efficiënter beheren.
  4. Trackingservices: de tracking van United States Postal Service biedt klanten realtime updates over de status van hun pakketten, inclusief informatie over wanneer een pakket wordt verzonden en afgeleverd en of er uitzonderingen of vertragingen zijn tijdens het transport.
  5. Verzekering en extra services: biedt aanvullende services die klanten kunnen kopen voor extra veiligheid en bescherming bij het verzenden van artikelen via de post. Deze services omvatten aangetekende post, ophalen bij aflevering (COD), verzekerde post, aangetekende post, handtekeningbevestiging, handtekening van volwassene vereist, ontvangstbewijs van retourzending en beperkte bezorging.

Deze categorieën bieden een uitgebreid overzicht van de verschillende soorten diensten die door USPS worden aangeboden en helpen klanten de meest geschikte dienst te kiezen op basis van hun specifieke behoeften.

USPS-klantenservice

Neem contact op met de klantenservice van USPS (alleen VS)

Email: [emailprotected] Telefoonnummer: 1-800-ASK-USPS® (1-800-275-8777)

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 – 20.30 uur ET Zaterdag 8.00 – 18.00 uur ET

Neem contact op met de technische ondersteuning van USPS

  • Telefoonnummer: 1-800-344-7779

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 – 20.30 uur ET Zaterdag 8.00 – 18.00 uur ET

Neem contact op met binnenlandse en internationale USPS-tracking

  • Telefoonnummer: 1-800-222-1811

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 – 20.30 uur ET Zaterdag 8.00 – 18.00 uur ET

Postdienst van de Verenigde Staten

De United States Postal Service (USPS), vaak eenvoudigweg het 'Postkantoor' genoemd, is een onafhankelijke instantie van de Amerikaanse federale overheid die verantwoordelijk is voor het leveren van postdiensten aan de inwoners en bedrijven van de Verenigde Staten. Het werd opgericht in 1775 en is een van de oudste postdiensten ter wereld.

Veel Gestelde Vragen

USPS-tracking - Volg het USPS internationale pakket (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 5475

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.